Top

Wie zijn wij

Bas Rutgers en Ton Bos zijn de oprichters van WeCobot. Bas heeft een achtergrond als programmeur in de industriële automatisering. Hij werkte voor diverse bedrijven aan projecten over de hele wereld. Ton brengt, met ruim tien jaar ervaring bij diverse productiebedrijven in de automotive industrie, ervaring in op het vlak van manufacturing engineering.

 

Ton Bos

Founder

Op het snijvlak van mens en techniek, iets voor een ander betekenen met een slimme technische oplossing; dat vind ik het leukste. Op een creatieve manier een productieproces optimaliseren of realiseren. Een concept zo uitdenken dat je met het minimale het maximale bereikt. Betrokkenheid van productiepersoneel en verantwoordelijke is hierbij erg belangrijk. Samen is ook gewoon leuker!

Niet alleen uit mijn werk haal ik energie. Mijn vrouw en ik hebben vier jonge kinderen waar wij enorm van genieten. Bel of mail me gerust! 06-27555356, ton@wecobot.nl

Bas Rutgers

Founder

Software, computers en automatisering zijn er om mensen te helpen. Slimme (software-)oplossingen maken welke gebruikers ontlasten en verder helpen, dat is mijn missie. Samenwerking begin en eindigt voor mij met communicatie. Vanuit mijn innerlijke drive tot nooit eindigende verbetering kijk ik kritisch naar processen en systemen, met gepaste balans is er vaak zo veel winst te halen.
Naast WeCobot en mijn persoonlijke ontwikkeling ben ik ook erg gedreven over klimaatverandering en de energie transitie.

Zoekt u een creatieve
industriële oplossing?

Contact